Ledelse under forandringer

Mød forandringerne - skab organisationer til mennesker i den virkelige verden

 

Mange virksomheder står overfor store forretningsmæssige forandringer, som skal tackles for at kunne se ind i en attraktiv fremtid. Men hvordan?

 

Vi må starte med os selv, både som individ og virksomhed, og møde forandringen. Acceptere den udfordring, der er. For hvordan kan vi forvente, at omverdenen skal ændre sig, hvis vi selv står stille?

 

Når vi er involveret i store forandringer, er vi mest bevidste om en lille del af den. Den som udspiller sig på overfladen, den som er synlig. Det mest interessante foregår under overfladen i bevidstheden om egne evner, handlinger, tanker og følelser. Når vi mobiliserer disse kræfter, begynder det nye mindset at tage over.

Forandringer tr
Men et nyt, godt mindset kan ikke stå alene - transformation kræver også handling. Vi må lære undervejs, evaluere og rette til, men ikke gå ned i tempo.

 

Ændring af adfærd, eller adfærdsdesign, er ikke enkelt at praktisere i en organisation, men meget vigtigt for lederne at forstå. Ellers risikerer mange forandringsprojekter at kuldsejle. Brandculture hjælper virksomhedens ledere med at praktisere transformationen i hverdagen, så forandringerne gennemføres og udvikler forretningen.

 

Læs mere om Change management her.

 

Copyright 2020 © Brandculture