Selvledelse


Selvledelse er blevet en meget væsentlig kompetence i de fleste organisationer. Det er der flere grunde til.

 

Selvledelse3

I takt med at uddannelsesniveauet er stadigt stigende, kan og vil mange medarbejdere gerne arbejde mere selvstændigt med opgaverne. Men der er et men. For det stiller krav til den enkelte om at kunne prioritere skarpt mellem opgaverne, så de resultatskabende opgaver ikke drukner i støjen fra hverdagens mange forstyrrelser.

 

Evnen til at kunne arbejde effektivt fra hjemmearbejdspladsen er også blevet vigtigere, fordi store dele af arbejdsstyrken i fremtiden vil tilbringe mange flere arbejdstimer udenfor kontoret. Det kræver selvdisciplin og fokus, men er den til stede, vil sparet transporttid, ro til fordybelse om især de tunge opgaver, kunne forbedre virksomhedens resultater markant.

 

Til at skabe et produktivt flow i hverdagen har ledere og medarbejdere brug for arbejdsteknikker, praktisk anvendelige værktøjer og et godt mindset. Brandculture har hjulpet mange danske og udenlandske virksomheder indenfor selvledelse og deler gerne vores viden og erfaringer med jer.

 

For mange medarbejdere, som har brug for at udvikle selvledelse, er der en naturlig kobling til Performance Development, hvor selvledelse blot er et enkelt udviklingsområde. Læs mere om Performance Development her.

Copyright 2020 © Brandculture